$apiData['content']['article']['title']

Informasjon til sesonggjester

Kjære sesonggjester på Nes Camping!

 

 

Svar på ofte stilte spørsmål

 

 

Prosjekter vi jobber med 

Solcelleanlegget på taket til dusjbygget er nå montert og vil settes i drift i løpet av kort tid. 

 

I tillegg har vi skiftet madrasser og dyner i alle hyttene. Dette er ikke så synlig, men oppgraderte madrasser gir oppgradert søvn for alle som skal leie hytter. Slikt liker vi :)

 

Arbeidet med å få i gang bommene på oppgradert teknologi er godt i gang. Merk at det blir et nytt system, så alle må få nye brikker når opplegget er klart. 

 

Om du har spørsmål knyttet til tekniske installasjoner kan Jørn kontaktes på: verksted@larkollencamping.no.

 

Ofte stilte spørsmål og nye nettsider
Vi ønsker virkelig å bli bedre på kommunikasjon og informasjon. Flere tiltak er på gang og ett steg er at vi skal vedlikeholde en oversikt over ofte stilte spørsmål. Første versjon er her:

 

Svar på ofte stilte spørsmål

 

Her kommer vi til å legge inn svar på de spørsmålene som oftest dukker opp. Forhåpentligvis vil dette bidra til å unngå kø i meldingsboksen og på telefon.

 

Vi har nettopp lansert nye nettsider med online booking. Dette betyr at man på hytter, teltplasser og døgnplasser vil kunne se tilgjengelighet og priser, i tillegg til at man kan booke og betale.
Da vet dere dette i tilfelle noen dere kjenner skal besøke plassen. Nettsidene er helt ferske, og vi skal jobbe med både innhold og bilder fremover.


I tillegg skal vi sikre at viktig informasjon for sesonggjester (og andre gjester) er oppdatert og på plass, men dette kommer etter hvert.

 


Ses på plassen 😊

 

 

Hilsen alle oss på Nes Camping!

 

Svar på ofte stilte spørsmål