$apiData['content']['article']['title']

For Barna

 

Aktiviteter for barn på vår campingplass

Velkommen et paradis for barn i alle aldre! Vi legger stor vekt på at barna skal trives og ha det gøy, og har derfor aktiviteter slik at barn i alle aldre skal ha en uforglemmelig sommer.

 

Lekeplass ved stranden
Vår flotte lekeplass er et populært samlingspunkt for barn. Her finner du alt fra husker og sklier til klatrestativer og sandkasser. Med stranden rett ved siden av, kan barna leke og bygge sandslott samtidig som de voksne nyter sol og badeliv.

Sommeraktiviteter
Gjennom hele sommeren tilbyr vi et variert program med aktiviteter for hele familien. Bli med på våre sommerfester, delta i vår ukentlige fotokonkurranse, og test kunnskapene dine på onsdagsquiz. Uansett alder vil alle finne noe gøy å gjøre hos oss!

Du finner aktivitetsplanen her: https://nescamping.no/informasjon/aktivitetsplan-sommer-2024

Langgrunne sandstrender
Vannet er langgrunt, noe som gjør det perfekt for barn å leke og bade. Her kan barna plaske rundt i vannet eller bygge sandslott, mens du koser deg i solen.

Turmuligheter og fiskeplasser
For de eventyrlystne barna tilbyr nærområdet fantastiske turstier og fiskeplasser kun en kort gåtur unna. Utforsk naturen, finn spennende insekter, eller ta en fiskestang og prøv lykken i en av våre idylliske fiskeplasser. Det er en perfekt måte for barna å oppleve naturens gleder.

Volleyballbane og vanntrampoline
For de aktive barna har vi en volleyballbane som er perfekt for å spille med familien eller nye venner fra campingplassen. Vi har også en spennende vanntrampoline som gir mange timer med hopp og moro ute på vannet.

 

Hos oss er barna alltid i fokus, og vi gjør vårt beste for å tilby et bredt spekter av aktiviteter som gir glede og minner for livet. Vi ønsker dere velkommen til en sommer fylt med lek, latter og eventyr!