$apiData['content']['article']['title']

Aktiviteter

Sykling

Rundt campingplassen finner du kilometervis med stier og veier som du og familien kan benytte dere av.

Sykkel er helt klart det ideelle framkomstmiddelet når Jeløya skal utforskes.

Her er det mange, smale veier og stier som går på kryss og tvers over hele Jeløy.

 

Vannsport

Driver du med kajakk, vindsurfing eller kiting? Da er flere plasser på Jeløya et ypperlig utgangspunkt.

Fra stranden på campingplassen kan du padle i vei med kajakk og nyte Oslofjorden i solnedgang om du vil. Ellers rundt på Jeløy er det muligheter for vindsurfing og kiting.

Er SUP, eller stand up padling din vannaktivitet, eller ønsker du å prøve SUP, så anbefaler vi at de følger med på facebookgruppa SUP Jeløya.

På Framnes på Jeløya har det etablert seg et stor Kite-miljø, som passer godt for på nybegynnere og mer etablerte surfere.

 

Turområder

Turområdene rundt campingplassen er ypperlig for deg som ønsker å nyte både sjøen og skogen på en gang. Terrenget rundt Nes camping er perfekt for både en løpetur eller gåtur. Ta en topptur til Bjørnåsen eller et bad på Heyerdalstranden.

Enten til fots gående eller løpende er kyststien rundt Jeløya en naturopplevelse verdt å få med seg. Stien starter ved kanalbroen i sentrum av Moss. Jeløya byr på så mangfoldige opplevelser og har en av landets fineste kyststistrekninger.

Det kan anbefales å med seg sykkel til Jeløya, rett og slett for å rekke over flere av attraksjonene på en av Oslofjordens største og mest spennende øyer. Det finnes flere landskapsvernområder og naturreservater som følge av den enestående naturen. Nord for Nes reiser landskapet seg ganske kraftig, og fra Nes kan du se opp til Jeløyas høyeste tinde, Bjørnåsen.

Se kart her

 

Strender

Heyerdalstranden, Nesbukta og Sørstranda er alle flotte sandstrender i umiddelbar nærhet til Nes camping. Langgrunne sandstrender i rolige omgivelser byr på flotte badeopplevelser for hele familien.

I Moss finner du mange flotte badestrender både i ferskvann og ved Oslofjorden.
Mulighetene skulle derfor være store for å finne en badeplass som passer deg, enten du foretrekker sjø eller vann, svaberg, sandstrand eller en strand med gressbakke.

 

Nærområdet

Frister det med strender, båtliv, utsiktsplasser og turmuligheter, eller ønsker du cafe og kulturliv på Galleri F15?I nærområdet rundt Nes Camping kan du og hele familien oppleve alt det sommeren har å tilby. Plassen har særegen vegetasjon og naturskjønne områder med utsikt ut mot havgapet.

Jeløya er en øy i Moss kommune. Det er en av de største øyene i Ytre Oslofjord, den er egentlig en halvøy hvor det er gravd ut en kanal mellom Værlebukta og Mossesundet. Den er cirka en mil lang og vel 4 kilometer bred, og vel 19 kvadratkilometer stor. Mot øst ligger øya ned mot Mossesundet, i sørøst mot Verlebukta. Ut fra den sørvestlige delen ligger Gullholmen med en ubetjent fyrstasjon. Nordvest av Jeløya ligger Bile og Bevøya, mens nordsiden vender mot Sonsbukta. Øyas høyeste punkt er Rambergåsen, 140,2 meter over havet.

På øya finnes flere landskapsvernområder og naturreservater som følge av den enestående naturen. Øya har flotte turområder med sine alleer og omfattende sti-systemer, herunder kyststien.

Strandsonen er ubebygd rundt det meste av øya, slik at det er mulig å gå uhindret til fots rundt store deler av øya, der det ikke er for kupert.

Det er en rekke lett tilgjengelige strender over hele øya, slik at det nesten alltid finnes en strand som er skjermet for dagens vær og vind.

 

Kiosk

I vår fine kiosk kan du kjøpe is, brus, og godterier. Du kan også kjøpe en rekke matvarer. Og ferske bakevarer hver dag. Ellers selges det gass og diverse sanitærartikler. Har du glemt noe på handleturen? Fortvil ikke, vi i kiosken kan hjelpe deg.