Nyhet: Velkommen til Nes hengekøye-camp!

Tips til din første hengekøyetur

  • Prøv deg frem til hvilken liggeposisjon du liker best. Man kan stramme opp hengekøya for å unngå “bananstilling”. Noen typer hengekøyer ligger man både rett og på skrå.
  • Bruk et liggeunderlag som er isolert holder godt på varmen. Det kan fort bli ekstra kaldt over natten. Dette gjelder like mye vinter som sommer.
  • En sovepose som holder deg varm er viktig, husk at liggeunderlag og sovepose bør brukes sammen og ha god kvalitet. Liner til soveposen er med på å isolere og er enkel å vaske.
  • Kle deg godt. Husk at ull er gull året rundt, holder svetten unna og du blir ikke kald. En hals og tynne hansker av ull, samt gode ullsokker er deilig å ha når solen går ned.
  • Reis aldri langt unna første natten, det er fint å ha en testnatt før man bestemmer seg for hvor langt og hvor mange netter man ønsker ute i skogen.
  • Litt luksus på tur er aldri feil. For ekstra komfort kan du bruke en oppblåsbar dunpute og isolerte camp booties.
  • Kjekt å ha med: Hodelykt, lommekniv, brenner, gass, utstyr til matlaging, spork, kaffekopp og termos.

God natt og kos deg på tur!

Priser

LavsesongHøysesong
Hengekøye m/egen medlemkr. 200,-kr 270,-
- Ikke medlemkr. 250,-kr 300,-
Hengekøye leid køye medlemkr. 250,-kr 450,-
- Ikke medlemkr 300,-kr 500,-

På Nes hengekøye-camp bor du på stranden, legger deg til solnedgang og starter dagen med morgenbad.

Ta med deg familien, vennegjengen, barna, ungdommene, mann eller kone og nyt en natt på vår nye hengekøye-camp på Nes Camping. Du sover trygt under en flott seilduk, så skulle solen bli for varm eller regnet komme kan du nyte en natt eller to her. Du velger selv om du vil booke plass med eller uten din egen hengekøye.

 

Har du spørsmål er det bare å ta kontakt med oss!